ΟΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ

Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

ΕλληνικάEnglish

Όροι Χρήσης

Γενικά
 
Οι Όμοιοι της Μάνης δημιούργησαν τo δικτυακό τόπο homoioimanis.com ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του homoioimanis.com μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
 
Αναπαραγωγή / Αναδημοσίευση
 
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του περιεχομένου του homoioimanis.com (κείμενα και φωτογραφίες) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα και φωτογραφίες) του homoioimanis.com επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.
 
Σχολιασμός άρθρων
 
Η υπηρεσία σχολιασμού άρθρων δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να παραθέτουν το σχολιασμό τους και την άποψή τους στο συγκεκριμένο θέμα του κάθε άρθρου. 
 
Οι επισκέπτες-χρήστες του homoioimanis.com μπορούν να στείλουν τα σχόλια τους σε οποιαδήποτε είδηση και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία.
 
Tο site έχει δικαίωμα να ελέγχει τα σχόλια πριν ή μετά από την ανάρτηση τους. Οι διαχειριστές του site έχουν το δικαίωμα να μην αναρτούν ή και να διαγράφουν σχόλια χρηστών κατά την κρίση τους και χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμμορφώνονται με τους γενικούς Κανόνες λειτουργίας σχολιασμού άρθρων του site, την κείμενη νομοθεσία και ιδιαίτερα εάν αυτά περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό ή ανήθικο χαρακτήρα. 
 
Το site σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. 
Το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτώνται στην υπηρεσία σχολιασμού θα πρέπει:
-Να χαρακτηρίζεται από το σεβασμό και την εξασφάλιση της ελευθερίας στην έκφραση κάθε μέλους του site και του Διαδικτύου γενικότερα. 
-Να μην προσβάλλει άλλους χρήστες του site και του Διαδικτύου γενικότερα και να ακολουθεί τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του Διαδικτύου. 
-Να είναι σύμφωνο με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διάφορες μειονότητες.
 
Παροχή αδείας για διαφημιστικούς λόγους
 
Ο χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του homoioimanis.com για να αναρτά ή/και δημοσιεύει πληροφορίες, δεδομένα, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, μουσικά αρχεία, βίντεο, μηνύματα, παρέχει την άδεια στο homoioimanis.com, για το χρονικό διάστημα που το περιεχόμενο αυτό αποτελεί μέρος των υπηρεσιών του homoioimanis.com, να χρησιμοποιεί το χώρο που έχει αναρτηθεί το περιεχόμενο για διαφημιστικούς λόγους. Επίσης, ο χρήστης που αναρτά ή/και δημοσιεύει πληροφορίες, δεδομένα, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, μουσικά αρχεία, βίντεο, μηνύματα συναινεί στην ανάρτηση ή/και δημοσίευση διαφημίσεων από το homoioimanis.com στις σχετικές σελίδες/υπηρεσίες.
 
Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links) 
 
To site παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του site. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους, όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων.
 
Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή του site, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης του site αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.
 
Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι 
 
Τυχόν διαφορές που προκύψουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων εν γένει τη χρήση του site από τον επισκέπτη / χρήστη αυτού, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας. 
 
Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή του site παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση join@homoioimanis.com . Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε άμεσα.
 
Newsletter
 
Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων από το homoioimanis.com γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις των αρμόδιων αρχών. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ηλεκτρονικά μας newsletter στο μέλλον, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αποστέλλοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση homoioimanis.com ή πατώντας εδώ: Unsubscribe 
 
Copyright © 2017 homoioimanis.com All rights reserved.