ΟΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ

Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

ΕλληνικάEnglish

14 Δεκεμβρίου 2018 - Ανάδειξη Ακαδημαϊκού Χαράλαμπου Μουτσόπουλου σε επίτιμο μέλος - Ομιλία Δημητρίου Γαλάρη

Mέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Αθηναϊκής Λέσχης, οι ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ανακήρυξαν τον Ακαδημαϊκό και Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικης, ΕΚΠΑ, κ. Χαράλαμπο Μουτσόπουλο σε επίτιμο μέλος των ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ και παρουσιάστηκαν τα ιστορικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την καταγωγή των κατοίκων της «Νήσου των Ιωαννίνων» από τη ΜΑΝΗ. Στην τελετή προήδρευσε, ο Καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης και Πρόεδρος των ΟΜΟΙΩΝ, ενώ τα ιστορικά στοιχεία παρουσίασε ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικης, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Δημήτρης Γαλάρης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Ακαδημαϊκός κ. Θ. Βαλτινός, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικράτειας, κ. Π. Παραράς, ο πρόεδρος του ιδρύματος Μποδοσάκη, κ. Δ. Βλαστός, ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος, κ. Δ. Μανιατάκης, ο αρχηγός του Υγειονομικού Σώματος Στρατού, Στρατηγός, κ. Π. Κοτιλέας, ο Βουλευτής Λακωνίας ΚΙΝΑΛ, κ. Λ. Γρηγοράκος, ο εα Στρατηγός, Ε. Στρατάκος, ο πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κ. Κουκουλομμάτης και πλήθος «Ομοίων» και «φίλων των Ομοίων της ΜΑΝΗΣ».Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την απόφαση των «Ομοίων της Μάνης» να ανακηρύξουν τον Ακαδημαϊκό & Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής, ΕΚΠΑ, κ. Χαράλαμπο Μουτσόπουλο σε «Επίτιμο Μέλος» του Ινστιτούτου μας, για τη λαμπρή επιστημονική και κοινωνική του προσφορά στη χώρα μας αλλά και για την καταγωγή του από τη «Νήσο» των Ιωαννίνων.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον 6ο Όροφο της Αθηναϊκής Λέσχης (Πανεπιστημίου 11, Αθήνα) στις 14 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00.



Φωτογραφίες από την εκδήλωση: