ΟΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ

Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

ΕλληνικάEnglish

Τα νέα του αγώνα

Aφιέρωμα στην αθλητική εφημερίδα SportDay - Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018































Μαρία Πολύζου, η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος
 
Kάτοχος των ρεκόρ Ελλαδος Μαραθωνίου Δρόμου και Αυθεντικής Διαδρομής, στις 23 Σεπτεμβρίου θα ειναι στην εκκίνηση του 1ου Δόλιχου Δρόμου Ισσωρία Άρτεμις στη Μάνη! Η γυναίκα θρύλος του μαραθωνίου στην Ελλάδα με δρομείς της ομάδας της, Marathon Team Greece, θα αγωνιστεί στα ιστορικά χώματα της ανατολικής Μάνης με την απερίγραπτη ομορφιά! 
Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια η οποία το 2010 στην επέτειο των 2500 χρόνων απο τη Μάχη του Μαραθώνα αναβίωσε τον Φειδιπείδιο Άθλο (Αθήνα-Σπαρτη-Αθήνα-Τύμβος Μαραθώνα 524χλμ) θα τρέξει στον αγώνα των 50 σταδίων (9,6χλμ) απο το Σκουτάρι στον Κότρωνα κάνοντας ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα των διοργανωτών προς όλους τους ανθρώπους να βάλουν την άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους! 







Η πρωταθλήτρια Στεφανία Λεοντιάδου στο 1ο Δόλιχο Δρόμο Ισσωρία Άρτεμις!

Η Ελληνίδα δρομέας στις 23 Σεπτεμβρίου θα είναι στην εκκίνηση του αγώνα μας στην Ανατολική Μάνη!
Πρόκειται για αθλήτρια με σπουδαίες διακρίσεις και επιδόσεις στους δρόμους αντοχής! 
Φέτος πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στον ημιμαραθώνιο με 1:19:22, πήρε την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα 5000 μέτρα και ήρθε 5η στο Πανελλήνικο Πρωτάθλημα 10 χλμ με 36:05:65!
Αποτελεί τιμή για τον 1ο Δολ
ιχο Δρόμο Ισσωρία Άρτεμις η συμμετοχή της!




Γιώτα Βλαχάκη - μαραθωνοδρόμος

Η ταλαντούχα μαραθωνοδρόμος - μία εκ των τριών Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων που αγωνίστηκαν και τερμάτισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016 με το εθνόσημο στη φανέλα - τιμά με τη συμμετοχή της τον αγώνα μας!