ΟΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ

Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

ΕλληνικάEnglish

4 Οκτωβρίου 2021_ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
O τρίτος αγωνιστικός δόλιχος δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 μεταξύ Σκουταρίου και Κότρωνα στη Μάνη με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μια συνδιοργάνωση των Ομοίων της Μάνης, του Μεταπτυχιακού προγράμματος «ΜΟΡΙΑΚΗ &ΕΦAΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ» του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική και του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
 
  • Πρώτος Νικητής του αγώνα και της κατηγορίας των ανδρών, ο Θεόδωρος Αναγνώστου του ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με χρόνο 34.37 και ρεκόρ διαδρομής το οποίο κατείχε η Στεφανία Λεοντιάδου από το 2019 με 35:22.
  • Νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών και δεύτερη στη γενική κατάταξη η Στεφανία Λεοντιάδου του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με χρόνο 37:12.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν και υποστήριξαν τον αγώνα μας. Ιδιαίτερα μνεία στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές μας, την ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ιδιαίτερα το Διευθυντή κ. Ανάργυρο Μαριόλη, τον Μητροπολίτη Μάνης κκ. Χρυσόστομο που εκπροσωπήθηκε τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρεσβύτερο Κωνσταντίνο Παντελεάκο, τον διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κ. Γιώργο Βασιλάκο. Ξεχωριστές ευχαριστίες στα πρόσωπα που συνέβαλαν με προσωπική εργασία για την επιτυχία του αγώνα, ιδιαίτερα στους: κ. Βασιλάκο Βασίλη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, κ. Πουλικάκο Λεωνίδα, κ. Συλλαίο Παναγιώτη, κ. Καραμούζη Γιάννη, κ. Κληροδέτη Γιάννη, κ. Κουσουρή Κατερίνα, κ. Γαϊτανάρη Ξένια, κ. Τριάντου Ελένη και κ. Βαλαή Λίτσα.
 
Την πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κ. Ελένη Μπερτσάτου που συνόδευσε το σύλλογο σε ημερήσια εκδρομή και έτρεξε μαζί μας, όλους τους δρομικούς συλλόγους που εκπροσωπήθηκαν δυναμικά στον αγώνα. Τιμητική για εμάς η παρουσία και του κ. Στέλιου Γραφάκου, Παιδίατρου – Αιματολόγου, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ και Επιστημονικού Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που βρέθηκε εκεί και διέδωσε τα μηνύματα του Συλλόγου: «Δώσε Ζωή», «Δώσε Ελπίδα», «Γίνε εθελοντής δωρητής μυελού των Οστών» προσθέτοντας αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη λίστα των εθελοντών δοτών.
Τους χορηγούς του αγώνα: τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τον πολυχώρο φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης και ευεξίας PHYSIOPOLISτην εταιρεία Φυσικών Μεταλλικών Νερών ΖΗΡΕΙΑ, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το οπωροπωλείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ στο Γύθειο, την εταιρεία Παστέλι Μάνης ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, τον κ. Μίμη Λεκκάκο του ξενοδοχείου XENIOS KOTRONAS και τον κ. Γιώργο Κανελλάτο του Skoutari Beach Hotel για την προσφορά διανυκτερεύσεων στους πρώτους νικητές των δύο κατηγοριών ανδρών και γυναικών και τον χορηγό επικοινωνίας iRunmag.gr .

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του αγώνα : 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 
Σας περιμένουμε στον τέταρτο αγώνα μας ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 2022.....

Η Οργανωτική Επιτροπή