ΟΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ

Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

ΕλληνικάEnglish

1 Μαρτίου 2021 - ΔΩΡΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ C&A KASIDIARIS A.E.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με ξεχωριστή χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο των «Ομοίων της Μάνης» αποδέχτηκε ομόφωνα την γενναιόδωρη προσφορά προς το Ινστιτούτο, του μέλους μας και Προέδρου της εταιρείας  C&Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε., κ. Σταύρου Κασιδιάρη  50 (πενήντα) ψηφιακών θερμομέτρων μετώπου, με σκοπό την ενίσχυση φορέων στην περιοχή της Μάνης για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:
  • την κατανομή των θερμομέτρων ως φαίνεται στον πίνακα που συνοδεύει το Δελτίο Τύπου την αποστολή των οποίων επίσης ανέλαβε η εταιρεία C&Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. με δικά της έξοδα.
  • την αποστολή ευχαριστήριας επιστολής προς την εταιρεία C&Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • την αποστολή δελτίου τύπου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και
  • την ανάρτηση της δωρεάς στον ιστότοπο του Ινστιτούτου www.homoioimanis.com
Η υψηλή αίσθηση ατομικής & κοινωνικής ευθύνης και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι χαρακτηριστικά που θα πρέπει να μας ακολουθούν όλους.
Η εταιρεία C&Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. από το 1978 παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για έργα Αυτοματισμού και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σε  Ναυτιλία & Βιομηχανία, μένοντας πάντα προσηλωμένη στις απαιτήσεις των πελατών της ενώ η φιλοσοφία της  βασίζεται στην μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της.
Κινήσεις όπως αυτή της εταιρείας C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.  αντικατοπτρίζουν πλήρως την αποστολή των «Ομοίων της Μάνης» οι οποίοι “γεννήθηκαν” για να προωθήσουν ένα μοντέλο κοινωνικής δράσης, όπου το άτομο υποβάλλεται και εξυπηρετεί μια συλλογική λειτουργία και όλοι μαζί, ως λειτουργία πλέον, υπερασπίζουν τα δίκια και προβάλλουν την ιδιαιτερότητα της Μάνης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ομοίων της Μάνης


ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΩΝ